INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Rabu, Ogos 21

Henna/ Inai: Di uptown Shah Alam.

Salam Lebaran, selamat Hari Raya... huhuu dah raya kan...
ok skang nih Norish nak story sikit tentang minggu terakhir ramadhan.  Sorry sebab lambat nak upload picture nih, dek kerana terlalu sibuk juga untuk membuat persiapan Raya, plus untuk pengetahuan semua Norish tahun nih beraya di Shah Alam sahaja, kerana dah ada  Pengantin 2 yang dah mula nak berinai dari Raya ke tiga hari tu :). Alhamdulillah tak berhenti masuk job, sampai lah Ogos nih.

Jom lah kita tatap sikit corak2 yang baru kluar untuk Syawal tahun nih:-


untuk pengetahuan semua, Norish pon ada Instagram just ( #norishhenna) dan boleh juga lihat design2 disana. dan bagi sesiapa yang nak menyumbangkan gambar2 henna perkahwinan anda sila la ke (#norishhenna)

terima kasih...:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan