INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Khamis, Julai 18

Inai lukis di AidilFitri

Salam Ramadhan semua, macam mana ibadah puasa u all semua ?? moga semakin di Berkati. Kebetulan pagi nih Norish tak dapat nak lelapkan mata, jom saya syer sikit apa yang berlaku di kedai Norish di Uptown Shah Alam, waktu bulan Ramadan ini.
Selain dari melukis inai, Norish ada juga menjual baju2 lelaki & perempuan dengan harga yang murah...!!!...yang paling menarik Norish juga ada menjual serunding daging asli dan serunding ayam., tak ketinggalan juga untuk anda semua kelihatan menarik dan cantik , jom try makan collegen rumpai laut. Jom la kita cuci mata.

Serunding Daging Asli & Serunding ayam

Collegen Rumpai Laut, Gred AAA & Gred AAAA

Antara salah satu corak lukis inai, baru untuk Aidilfitri

Jom datang !!!!
Okey, buat pagi nih sampai di sini dulu, nanti Norish cerita lagi ya...Selamat Bersahur .... :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan