INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Isnin, Februari 6

inai /Henna : ukiran spontan Norish di Uptown Shah Alam Seksyen 24

Hai semua, kali nih Norish upload gambar corak spontan semasa di Uptown. Tangan nih tangan jurumake up Zura Anuar. kebetulan dia nak balik ke Pahang, jadi apa salahnya dia melaram . :) boleh dia promote Inai ukiran nih di Pahang sana :) InsyaAllah bagi Norish boleh ajer janji pasal payment tu, kita setuju dengan apa yang telah  dibincang :)

Norish buat 2 corak salah satunya corak kegemaran ramai Rose .
ok tak? jadi jika ada yang sudi yang nak mencuba corak boleh la hubungi Norish. :)

Make up For Dinner/ Party.

As salam hai semua, kali ni Henna Noor Collectionz perkenalkan service terbaru iaitu make up untuk para pengantin yang ingin mencari make up yang simple & menarik besert harga yang  berpatutan.

Yang make up nih bukan Norish tapi kawan saya namanya Zura.Anuar. beliau mempunyai sijil kelayakkan make up yang di belajar di London, & juga pernah berkhidmat di Body Shop. sebagai jurusolek.

sila la jamu mata dengan hasil sentuhan Zura Anuar.