INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Ahad, Julai 10

Henna/ inai : Turkish design

corak di sekeliling tangan kiri & kanan.
corak diatas tangan lebih kepada geometri 

hasilnya

Henna/Inai: A'ala & Naimah - Keramat, Kuala Lumpur.

Naimah & A'ala
special full cap
2 pengantin bersama kakak mereka

       2 adik beradik yg akan bernikah pada hari yg sama...they are so sweet sister...tak banyak kerenah sangat mudah untuk dibawa berbincang, yg kakaknya 'A'ala, kerja nya Lawyer, masih baru lagi berjinak2 dalam bidang nih,  dia cukup petah bercakap, :) sesuai dgn kerjaya. Nak yg very simple & nice mengikut pada corak yg diberikan pada saya, Alhamdulillah saya dapat tunaikan permintaan nya. Adiknya Naimah, hanya lebih selesa dgn memilih corak hanya di sbelah tangan sahaja bersama2 dengan full cap yg special. Tampak manis setelah siap 10jari tangan nya...terasa macam saya pun nak pakai macam nih la :)

Henna/Inai: two tone henna - seksyen17, shah alam

Telapak Tangan

    Pada 8hb july dalam jam 7ptg, minggu lalu sy telah membuat temu janji dengan Aifa dari setapak, scara tidak langsung pada esoknya hari perkahwinannya & beliau sanggup dtg kerumah sy untuk berinai, di temani oleh adik beradiknya yg lain.Alhamdulillah semuanya selamat sampai & selesai pada jam 930mlm.

huhuhuhu.....masa nih kita semua tahu jalan ke KL semuanya dah jam sgt disebab kan oleh satu perhimpunan yg akan diadakan di kuala lumpur pd esok hari...Saya doakan moga mereka selamat sampai kerumah..:)

full set pengantin
Aifa Dari setapak KL
huhuhu...terima kasih pada Aifa, SELAMAT PENGANTIN BARU .:)