INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Ahad, Julai 10

Henna/Inai: A'ala & Naimah - Keramat, Kuala Lumpur.

Naimah & A'ala
special full cap
2 pengantin bersama kakak mereka

       2 adik beradik yg akan bernikah pada hari yg sama...they are so sweet sister...tak banyak kerenah sangat mudah untuk dibawa berbincang, yg kakaknya 'A'ala, kerja nya Lawyer, masih baru lagi berjinak2 dalam bidang nih,  dia cukup petah bercakap, :) sesuai dgn kerjaya. Nak yg very simple & nice mengikut pada corak yg diberikan pada saya, Alhamdulillah saya dapat tunaikan permintaan nya. Adiknya Naimah, hanya lebih selesa dgn memilih corak hanya di sbelah tangan sahaja bersama2 dengan full cap yg special. Tampak manis setelah siap 10jari tangan nya...terasa macam saya pun nak pakai macam nih la :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan