INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Selasa, September 3

Cara untuk melukis Bunga inai Tangan simple.


salam semua, Apa khabar?.... seronok beraya?... huhuu....Alhamdulillah Norish tahun nih Raya biasa2 sahaja, sebab raya ketiga dah start berinai Pengantin.

Alhamdulillah, sokongan dan permintaan dari orang ramai sangat menggalakkan tentang pemakaian inai, tak kiralah sama ada, inai daun atau inai serbuk. ramai juga yang bertanyakan kelas dengan saya.

Untuk pengetahuan umum, Norish memang ada membuka kelas Melukis Inai, tetapi pada bulan tertentu sahaja, ini disebabkan oleh kekangan waktu. Kelas yang saya buka juga tidak mengambil ramai pelajar dalam satu waktu, ini kerana untuk saya akan fokus lebih kepada individu. maximum hanya 3- 4 orang dalam satu hari, kelas saya tidak tertumpu pada melukis sahaja. malahan apa juga yang anda ingin tahu tentang perniagaan ini.

disamping itu Norish juga ada menjual pelbagai jenis inai, dari serbuk/daun hingga lah yang dalam tiub. cuma inai yang saya bancuh saya tak sempat nak jual sbb tak cukup tangan nak bancuh. hihihi...jadi u all boleh beli yg serbuk and bancuh sendiri.:)

untuk perkhidmatan pos pon In shaa Allah Norish akan cuba tingkatkan penjualannya.

bagi yang telah mengenali dan pernah mengambil khidmat Norish Henna, Saya ingin mengucapkan Jutaan Terima Kasih kepada anda semua,  Henna Noor Collectionz bukan hanya sekadar memberikan khidmat service inai, malahan menjual dan mengajar segala2nya tentang Henna. :)

Sekian Terima kasih.

2 ulasan:

  1. Salam sis nak tnya inai mna yg lebi cntk colour. .inai serbuk or inai tiub...

    BalasPadam
  2. salam sis mcm mne nk oder inai serbuk tu..berape satu pek.tq

    BalasPadam