INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Ahad, Januari 15

henna/Inai: ukiran inai di belakang badan.

Hai Semua, kali nie projek mengukir bahagian belakang badan customer nih dengan hanya menggunakan Inai ,Bukan inai hitam tau !!! inai merah biasa.tujuannya untuk mengubati luka & kesan cela dibahagian belakang badanya. Norish juga tak nak lak ekspose sangat wajahnya ...:) biarlah rahsia.:)hanya Norish saja yang tau siapa dia>:)...ok dibahagian belakangnya, Norish design "fire flower" yang biasanya kita lihat "ala Tatto"(gambar lukisan shj tau !!) .Tapi kelainan yang Norish lakukan ialah ubah corak yang di inai penuh tuh pada lukisan kerawang  di dalam kelopak fire tuh, supaya ia nampak lebih unik& sesuai dengan sifat kewanitaan nya. &oleh sebab permintaanya nakkan corak tu besar maka Norish tambahkan pula shading dengan menggunakan inai merah yang hasilnya agak ke oren2 sikit supaya design tuh nampak hidup.

Bahagian tangan tuh sajer jer tarik sampai ke jari telunjuk, dengan permintaan nya nak kan corak melingkar tetapi nak nampak ganas..huhuhu...maka jadi lah corak yg u all nampak di atas tuh.;)
Ini pula bahagian kakinya, corak nih agak spontan janji bahagian yang sakit itu dapat di tutupi. :),masa nih Norish dah kesuntukkan masa , sbb customer nih ada appointmnt lain. jadi Norish terkejar2 juga nak menghabiskan nya. jadilah corak bunga rose melingkar.:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan