INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Rabu, Januari 11

Henna /Inai :-Emirates design. -shah alam seksyen 17.

Before
After


Hai semua kali nih Norish buat corak Emirates (ARaBIc DesIgn). makin lama saya buat corak nih makin saya gemar, semakin seronok saya rasa :)... bagi saya corak Arab nih, sangat menguji kelembutan lekukkan & lebih lembut gaya kita melakar garisan semakin hidup corak yang cuba ditonjolkan.

huhuu...jom lah sesapa nak cuba corak baru nih..calling calling Norish k :)

lihat juga gambar dibawah nih. hasil dari lakaran suka-suka ...yang nih Norish guna jenis inai "RAJU GOLD". Inai nih pakai mula2 dia nampak oren jer lepas lama kelamaan lebih kurang 5 jam warnanya makin naik bukan merah tapi brown... cantik sangat!!!!. tapi apa apa pon biar lah Norish kaji dulu ketahanan inai nih yer :). kalau cantik & lebih tahan lama hingga 2-3 minggu Norish saran kan korang pakai k . Ouh inai nih dari India.

                          yang ini ada lagi satu design yang Norish cuba , ..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan