INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Khamis, Disember 29

Henna/Inai : Arabic Henna Design

As salam semua, kali ni Norish nak buat corak Arabic yang agak sukar sebenarnya :).. sebab ada seorang customer nih request nak buat so apa salahnya saya mengambil cabaran nih. .Of course lah saya kene practis dullu atas kertas atau atas tgn member or kengkawan hehehehe..

corak nih bile kita lihat dia macam senang tapi bile nak buat tuh agak berfikir juga lah sbb dia nih lukisan yg tak nampak titik pointnya.

jadi semalam saya ada lah buat ujian atas tgn kawan saya nih dia rela tgnnya di conteng. tapi kali nih saya menggunakan inai baru yg saya dapat dari customer yang berkahwin dengan warga pakistan. Insya Allah jika warna & ketahanan nya lama saya akan oder terus dari dia. :) jenama inai nih "DILRUBA"...huhuu inainya sangat hijau & baunya wangi :)

ini lah hasilo lukisan saya, & hasil warna inai ini.:)
saya harus perbaiki lagi lukisan nih!!!!!!!!!...

Insya Allah nnti 2 saya upload lagi keunikan lukisan henna Ala Arab nih untuk tatapan semua k :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan