INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Isnin, Januari 2

Inai ukiran pengantin - Shah Alam sek 19

As salam Hi ni antara customer saya yang nak kan ukiran yang simple tapi menarik. inai di hujung jari menggunakan inai original dari pokok inai yang saya kisar sendiri.

lihat la hasil nya di hujung jari ia bergantung pada sesetengah org ia kelihatan seperti ini tapi ada sesetengah ia kelihatan merah. kerana ia bergantung pada jenis darah & suhu badan.

ada orang kata jenis darah "B" kurang pekat inai nya, ada juga yang kata jika makin panas suhu badan sesorang tuh maka semakin merahlah warna inai pada kulit nya..tapi walau bagaimana pun inai tetapk merah menawan di jari pengantin nih .. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan