INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Rabu, Disember 28

Henna/Inai : Inai Di hujung Jari Ira Syazira

As salam semua, nih second Job saya dengan Artis Ira Syazira & Azad Jasmin. waktu nih pasang inai hanya di hujung jari (full cap) untuk majlis bertandang mereka. Bukan mereka tak nak pakai tapi disebabkan oleh faktor kerja. Saya memahami nya. jadi saya hanya pasang di hujung jari, melihat pada keadaan mereka yang sangat sibuk, dan saya juga ada lagi job lain lagi di puchong jadi saya hanya mengambil masa dlm 1 jam utk pasangkan cap pada mereka & melukis pada tgn adik Ira Syazira, malangnya kerana kelam kabut & nak cepat masing2 terlupa nak snap gambar tanagn adiknya :(.

ini pon just snap pakai fon jer :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan