INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Rabu, Jun 19

Inai simple bagi majlis Bertandang

salam sejahtera, ok kali ni just nak kongsi sikit, tentang waktu majlis untuk bertandang belah pihak lelaki.

 Norish dapat sms dari customer nih namanya Izzah, dia nak buat inai pengantin untuk nikah pada May yang lalu, di Melaka, sayang sekali masa tu Norish fullybook. :(.

jadi pada awal Jun dia sms lagi katanya nak pakai inai on majlis sebelah Lelaki di rumah Norish. Alhamdulillah time tuh Norish available untuk inaikan dia. jadi kami buat appointment dan kami berjumpa.

Izzah dan suami selamat sampai ke rumah saya di Shah Alam, pada mulanya sesat gak sbb nak cari jalan masuk rumah, mereka hanya tahu jalan yang dekat station Bus shj, Jadi adik Norish keluar dan jemput mereka dari sana.

Sampai sahaja di rumah , Norish rasa macam kenal raut wajah dan suaranya,  hah.... patut lah, wartawan MELODI rupanya :)...


ha.. betul rupanya dia, baru jer minggu lalu tengok melodi pasal review dia nikah , huhuhu tak sangka orangnya dah sampai rumah Norish. Alhamdulillah.. :)

jadi kali ni untuk majlis bertandang beliau inginkan corak yang halus dan simple untuk dibawa ke majlis lelaki.  Beliau memilih corak bunga SnowFlake yang memang menjadi pilihan ramai, sebab coraknya bunganya yang  unik.

okey izzah,& pasangan, Selamat Pengantin Baru. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan