INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Selasa, Mac 12

henna/ Inai pengantin simple & Make up

Salam sejahtera semua, wah lama tak menulis, agak dalam sebulan kot tak update blog, dek kerana kesibukkan menjadi surirumah sepenuh masa plus aktiviti perniagaan yang agak rancak sekarang ini, Alhamdulillah.Perniagaan yang saya sedang jalankan ini semakin berkembang sedikit demi sedikit, dengan ada nya khidmat fotography dari adik lelaki saya, dan adanya juga Make Up Artis Anne Mahazir yang juga merangkap anak murid Henna saya.  Mereka lah yang sering membantu saya dalam bidang ini untuk sama sama kami maju kehadapan. In Shaa Allah, Amin.

Ok sekarang nih saya nak cerita tentang Make Up, ramai yang sedang tercari cari jurumake up. nah sekarang kami ada sediakannya, di bawah saya sertakan gambar yang terkini semasa membuat make up testing.
make up nih di buat untuk ke majlis perkahwinan

bagi sesiapa yang nak khidmat ini boleh buat testing make up , Hubungi kami untuk temu janji yang selanjutnya.

tak lupa juga untuk inai... Inai yang saya pakaikan untuk dia nih sesuai untuk ke majlis dinner, oranng kahwin, party atau lain2.

sambil borak-borak Inai pon dah siap.

proses testing henna

Time for Make Up Testing


Ini lah Anne Mahazir Make Up Artis .
selepas siap. Inai pon dah basuh.


sebelum                                                               selepas                                                         selesai

Tiada ulasan:

Catat Ulasan