INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Selasa, Februari 5

Henna / Inai Pengantin - Rantau, Negeri Sembilan.

ok, awal 2 tahun ni Norish dapat banyak panggilan dari seremban ,Nilai,  Port Dickson, & Negeri Sembilan....sama la tuh kan !!.. hihii.. saja nak taip banyak- banyak.

kali nih perkenalkan Hasma Dari Rantau Negeri sembilan , agak jauh juga Norish nak ke sana sbb kami kan dari Shah Alam, tapi sebabkan nekad untuk menjalan kan tugas, In Shaa Allah kami boleh. :).

Terima kasih pada Hasma kerana sangat memahami, tugas kami, beliau juga senang bekerjasama dan memberikan hasil gambar yang menarik untuk kami ,dan memudahkan kerja kami. Alhamdulillah, Syukur.

jadi ini adalah antara gambar yang kami ambil dari job bulan January. ouh ...untuk pengetahuan semua Hasma juga telah mengambil service Henna Photo Session .


bersama kawan baik beliau Aifa.

Bersama Bakal Suami.

Kami Dari Henna Noor Collectionz, ingin mengucapkan Selamat Pengantin Baru , kepada Hasma dan pasangannya. Semoga Perkahwinan yang di bina akan kekal dan bahagia Dunia & Akhirat... Amin.Tiada ulasan:

Catat Ulasan