INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Rabu, September 12

Inai Pengantin di Ampang
Assalamualaikum semua, hai semua blogger, lama dah tak upload cerita nih ramai pula yang "bertanya dah tak buat lagi ker service inai nih?". huhuuuh.... sebenarnya Norish sangat superbz dengan pengantin. Alhamdulillah Norish masih membuat service henna nih dan masih sedang bergiat aktif, InsyaAllah Norish akan upload kan cerita baru n gambar baru bagi u all semua ... k :) 

okey kali nih gambar masa Norish berinai di Ampang . masa nih dalam bulan puasa, lagi 3 hari nak raya kalau tak silap.. uhuu kawan kita nih nak kawin on hari raya di kelantan, jadi buat la awal sbb rumah yang u all nampak nih rumah kakak nya cik Aini. Alhamdulillah mereka 2 beradik sangat sporting n kami bekerja dengan gurau senda mereka.

Selamat Pengantin Baru.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan