INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Isnin, Ogos 20

Henna/Inai : Berinai di Hari Raya.
As salam hai semua Selamat Hari Raya Aidilfitri. kali ni Norish buat inai bagi customer yang nak buat untuk suami di Hari Raya, kira utk inai hari raya lah nih, tapi special lagi coz design nya ala Arabic. huhuhuh. Namanya Farah, suaminya orang Dubai, huhuuhu....so menjadi adat tradisi orang Arab si suami suka melihat si isterinya berinai, cantik.... :), masa nih kali kedua Farah berinai dengan Norish, Alhamdulillah beliau selesa dengan saya, ok ceritanya macam nih, Farah nak buat inai sempena Hari Raya sebelum pulang ke kg halaman. huhuhu... jadi dia nak berinai on 17hb Augst, pagi 2 dia dah dtg umah Norish nak berinai, tau tau dia mengandung 5 minggu, wah tahniah Farah rezeki Ramadhan orang kata :). jadi Farah nih dah siap2 pilih corak yang dia berkenan utk saya lukiskan. Alhamdulillah menjadi , gambar di atas adalah hasilnya selepas 2jam saya melukis.

p/s:- jadi jangan kata adat berinai nih dari orang India sahaja, ia juga amalan orang2 Arab,(senang kata middle east la).. malah mereka lebih mahir & pantas melukis Henna . Inai ini adalah perhiasan sementara bagi wanita.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan