INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Isnin, Julai 23

Henna/Inai: Pandan Indah kuala lumpurAs salam hai semua bertemu kembali.. huhuuh ok kali perkenalkan keluarga Q, mereka nih adik beradik, namanya Qurairatu Aini, Qurairatu Aishah , & Qurairatu Aida.
huuuu....macam mana dia orang boleh dapatkan number Norish ya?..ouh melalui customer Norish yang namanya Ayun nar... sure mana2 blogger mesti kenal blog dia http://www.ayunayunar.com
mmm..norish pon minat juga rekaan tudung2 yang di jual.. huhuu.. dek kerana minatkan corak Ayun tuh mereka pon contact hanya melalui Facebook shj. huhuuh... bayangkan the day yang kami nak jumpa tuh baru lah berhubung melalui handphone,..huhu..Alhamdulillah kami selamat mejalankan kerja2 menginai nih. start dari jam 430 bahis hingga jam830 mcm tuh lah. bergilir2 pengantin nih di Inaikan.. huhuuh...Norish Doakan semoga mereka semua bahagia disamping keluarga yang tercinta.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan