INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Jumaat, September 9

Henna/ Inai : corak ukiran inai 2 tone - Uptown Shah Alam Seksyen 24

Hai semua, kali ni saya nak cerita pasal seorangn customer saya yang mmg dah lama cari saya untuk berhenna lagi :). 
                Joanne pada mulanya datang ke UpTown  Shah Alam nih , biasalah jalan2 bersama kawannya, ternampak saya di sana, waktu tuh kedai saya masih lagi di bahagian lorong tengah berhadapan dengan pentas. masa kali pertama beliau tanya"kak.... berapa harga utk sebelah tangan?" saya cakap "Rm 5 sebelah bagi yang corak biasa, Rm 10 bagi yang dua tone" . ok lah kak sy nak corak nih utk yang dua tone punyer ok ".

                Masa tuh saya buat lah seperti yang telah diarahkan. huhuu...Alhamdulillah dia berpuas hati. maka pulangla dia dengan hati yang girang .:).
gambar seperti di bawah.  Selang beberapa bulan kemudian, dia jumpa saya di kedai baru saya, huhhuuh....saya sangat seronok, dia pon menghembus nafas lega, sbb selama nih dia dah banyak kali datang tapi tak jumpa saya .last skali tanya kan peniaga di situ, katanya saya berada di bahagian belakang, masa saya jumpa dia ...waktu tuh, lagi 3 hari nak raya....wah bukan main seronok lagi dia berhenna skali lagi dengan saya, tapi yang seronoknya bukan dia seorang tapi ramai kawan2 yang dia bawa.

Terima Kasih Joanne..:)

gambar di bawah adalah yang kali kedua berhenna dengan saya :).
 p/s: gambar2 diatas telah diambil sendiri oleh Joanne, daripada FB.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan