INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Rabu, Ogos 30

INAI PENGANTIN LEMBAH KLANG DAN CORAK PILIHAN
Salam sejahtera semua :)))... sebelum itu saya nak ucap kan SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA. semoga segala pengorbanan anda mendapat berkat dan kehidupan menjadi lebih bermanfaat.

OK , pastinya di waktu 2 ini adalah sekitar musim sekolah dan musim perayaan, Rakyat Malaysia sangat suka membuat majlis di waktu 2 begini, sebab RAMAI YANG CUTI :)

saya ringkaskannya.... Yang mana nak berkahwin pastinya tak lari dari adat untuk memakai inai. APAKAH JENIS CORAK YANG TRENDY DAN PALING TRENDING DALAM  MASYARAKAT  MALAYSIA TAHUN 2017 ?JOM LIHAT DI BAWAH :-

MAJORITI MASYARAKAT MALAYSIA MEMILIH CORAK PENUH "LACE" YANG BAGI MEREKA IA HANYA 'SIMPLE' ☺☺.    TAPI BAGI PENGHENNA CORAK INI KAMI KATEGORI DALAM KES HEAVY ... JADI NYA HARGA YANG KAMI LETAKKAN ADALAH SEKITAR RM 200 - RM 400 DAN KEATAS. IA JUGA BERGANTUNG PADA CORAK BUNGA YANG DIPILIH.
LAGI SIKIT BUNGA LAGI MURAH HARGANYA :)follow saya di instagram @norishhenna untuk design2 terkini dan latest :) 

juga boleh follow saya di FaceBook- Norish Keberg. :)


 untuk anda dapatkan Inai celup dan inai lukis yang saya gunakan ini anda boleh terus hubungi Norish Di talian:- 0173276405 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan