INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Selasa, Januari 5

INAI PENGANTIN - SALAM TAHUN BARU PENGANTIN

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2016!!!!..


Tahniah dan saya doakan anda semua berjaya dalam bidang yang anda ceburi, jangan mudah berputus asa jika anda gagal bukan bermakna anda kalah, tapi menaiki anda sedang menaiki tangga kejayaan !!!..

kebanyakkan pengusaha wanita bumiputera, mudah mengalah dan sentiasa kekurangan idea, jadi saranan saya ialah anda keluar dari budaya pemikiran yang biasa!!!, fikirkan sesuatu yang diluar kotak, yang mana ia lebih BERINOVASI, bukan yang TIRUBASI!!! :)), fikirikan jika ianya lebih sesuai untuk masyarakat masa kini.:))

Budaya TIRUBASI usahawan muda sekarang ini sangatlah ramai, kalau boleh biarlah yang berlainan sedikit dari yang dah sedia ada, biar TIRUVASI, supaya masyarakat di luar sana dapat membuat pilihan dengan lebih banyak. bukan pilihan yang sama  :))

INOVASI sangat lah diperlukan dalam bidang perniagaan , jadikan ia lebih kreatif dan mudah bagi pengguna menggunakkan perkhidmatan atau produk anda !!..

SELAMAT MAJU JAYA DARI SAYA

 'NORISH SI PENGHENNA '

Tiada ulasan:

Catat Ulasan