INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Selasa, Julai 8

Misha Omar & Feroz untuk inai Bertandang rumah Lelaki.

Salam Ramadhan, hai semua, maaf la kerana lama dah tak update blog, di sebabkan saya ni surirumah sepenuh masa dan masuk bulan ramadhan nih saya sibuk memasak dan mengemas rumah , disamping sibuk membuat kerja menghenna nih, Alhamdulillah syukur sebab saya mempunyai seorang suami dan bapa mertua yang sangat memahani kerjaya dan minat saya. Syukur pada Allah. :)

ok dulu saya pernah kata nak siarkan cerita tentang Misha Omar berinai masa bertandang , jadi ni lah dia corak inai yang saya buat untuk beliau pada hai bertandangnya.
ia simple sahaja sebabnya beliau pon memakai gaun putih untuk waktu tuh.

masa ni saya pasang di Concorde Shah Alam dalam sekitar waktu 12 mlm, sebab beliau sangat sibuk dengan kerja, Tapi saya sangat gembira kerana walaupon mereka penat dan mengantuk, tapi mereka memberikan kerjasama dengan baik sekali.

Tahniah Misha Omar & Feroz 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan