INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Selasa, Mei 27

Inai / Henna pengantin Last minute booking untuk date 29 /30 mei 2014.

Salam semua pembaca, oleh kerana permintaan untuk berinai pada date 29 mei dan 30 mei ini adalah sangat ramai.Dah kira last minute, tapi In Shaa Allah Norish akan bantu anda, cuma anda semua kene bekerjasama untuk melancarkan prosesnya.

Oleh itu Norish dan Crew Henna Noor Collectionz, akan membuka kedai
 di UpTown Shah Alam se awal  pada  :

               29 mei 2014 pada 5.30ptg - 3 pagi ( crew yg terlibat Syazana & syazmora)
            30 mei 2014 pada 6.30ptg -2 pagi. (crew yg terlibat Syazana & syamora & Anne )

Norish hanya akan ada disana pada waktu jam 12 mlm keatas, selepas saya habiskan semua booking di luar. semasa ketiadaan saya, crew yang bertugas akan membantu anda untuk melukis inai, mereka juga akan di bantu oleh 2 lagi crew baru saya Fadhlina & Azura.

Jangan risau, In shaa Allah mana2 pengantin yang membuat lukisan set kaki & tangan skali dengan hujung jari kaki  & tangan, yang harganya bermula dari rm120 dan selebihnya bergantung pada corak yang dipilih, kami akan menyediakan service basuh secara percuma!!

ok ni saya review dari feedback previous pengantin dari instagram kami. tentang bakat crew Henna Noor Collectionz.

korang pon boleh view semua hasil kerja tangan mereka termasuk saya :) dalam Instagram kami  #norishennateamDi harap agar hari bahagia anda akan lebih cantik dan manis dengan adanya lukisan inai yang merah di tangan.

P/S: - pada sesiapa yang nak datang untuk berinai di uptown sila hubungi saya di talian
017-3276448, 
untuk letak nama. oleh kerana ada beberapa waktu yang telah di booking juga. sebarang pertayaan sila hubungi Norish terus . :) Terima kasih.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan