INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Isnin, Januari 6

Henna / Inai Pengantin di Damansara

Salam tahun baru semua, ok di penghujung tahun 2013, Norish telah mendapat panggilan untuk berinai pengantin di Damansara, Sebenarnya beliau telah berjumpa dengan saya pada malam berinai kawan beliau di Bangsar, dan pada ketika itu beliau telah berkenan dengan hasil kerja saya. dan Alhamdulillah sekarang ni beliau pula yang  akan melangsungkan perkahwinan dengan pasangan nya. Jadi apalagi jom ramai2 pakat berinai pada majlis malam berinai India.

Dalam majlis yang meriah ini ramai sedara mara pengantin dan sahabat handai pengantin dari Australia, India, Indonesia, wah seroko sangat mereka berinai sambil menari2 . jom kita lihat gambar dibawah. :)
Tiada ulasan:

Catat Ulasan