INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Isnin, November 25

Henna / Inai Pengantin di PJ, Damansara & Kelana Jaya , Sesi Photo Memori Berinai

Pengantin berinai di Damansara

Pengantin Berinai di Kelana Jaya

Pengantin Berinai di Petaling Jaya
Salam semua ok kali ni Norish nak cerita tentang Sesi Photoshoot memori Berinai, ramai yang terkejut dan kurang info tentang service photoshoot yang Norish sediakan. Jadi di sini Norish cerita sikit.

Gambar2 diatas adalah contoh antara yang telah mengambil service henna dan photoshoot henna skali gus. senangkan :), jadi u all tak perlu la susah hati jika korang tak de sesiapa yang nak ambil gambar korang semasa berinai, kami ada sediakannya. :)

Gambar ni hanya contoh utk dimasukkan dalam blog nih, Norish yg letak extra watermark sbb untuk tujuan keselamatan gambar hanya dalam blog ini shj. :)

1 ulasan:

  1. Kalau nak lukis inai kat pegelangan tangan... ada tak??

    BalasPadam