INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Selasa, Disember 4

Henna/ Inai: Ampang Taman Minang- Shanaz.

Salam satu Malaysia,

kali ni Norish perkenalkan Shanaz.Tahun lepas 2011, Norish dah buat kakaknya, tahun nih norish buat pula adiknya. huhuhu....Alhamdulilah rezeki adik beradik..mmm ok. kali ni Norish upload picture yang kami buat semasa di rumah Shanaz , Di Taman Minang Ampang.

Semua foto nih di ambil oleh adik saya Shapik, dia lah yang akan menjadi jurugambar pada pengantin yang sudi menerima khidmat henna photography kami, sebenarnya projek nih masih baru di perkenalkan, dan shanaz adalah salah seorang yang mendapat khidmat ini. InsyAllah sesi henna fotoshoot akan berlangsung pada bulan december nih dengan harga promosi. Jadi lepas nih kalau berminat , boleh la berhias cantik2. :)

gambar nih hanya sebahagian daripadanya,
Tiada ulasan:

Catat Ulasan