INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Selasa, Disember 20

henna/Inai: for dinner at Setia Alam ,Shah Alam.

As salam hai semua , pasti yang mengikuti blog saya ini tertanya tanya mengapa tiada update dari saya.. :) Sebenarnya saya tersangat 2 super bz hingga tak cukup tangan. Alhamdulillah pada rezeki yang Allah telah berikan pada saya. Tak kurang juga dugaan yang saya hadapi sejak akhir2 nih :).

pada tanggal 1/12/11 saya telah mengalami kemalangan jalan raya. semasa dalam perjalanan saya nak meninaikan pengantin di rembau. Nasib pada waktu tuh saya sekeluarga selamat cuma demam terkejut & sakit 2 badan kerana terhentak.Walaubagaimana pun saya sempat juga menginaikan pengantin tersebut.cuma waktunya sahaja yang agak lewat.

Alhamdulillah Allah memberi saya kekuatan dalam menjalankan tugas ini. semua booking yang ada dalam tangan saya pada hari seterusnya Alhamdulillah saya berjaya menjalankannya dengan baik, walaupun badan saya demam urat.

dalam kebanyakkan kerja saya yang saya buat ada sesetengahnya saya bergambar tapi ada juga yg tak sempat saya nak snap. maaf yer.

berikut adalah yang terkini , job saya menginaikan mereka yang nak ke dinner.
masa nih di Setia Alam. Alhamdulillah mereka menyambut saya dengan riang & teruja, kerana tak sabar untuk diri mereka di hias dengan henna yang menarik & simple.

sila lah jamu mata :)
sebenarnya ada ramai lagi tapi saya tak sempat nak snap semuanya.:(

Tiada ulasan:

Catat Ulasan