INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Khamis, Oktober 27

Henna/ inai: untuk perubatan & kecantikkan

minggu sudah ada seorang kawan telah datang meminta tolong saya untuk sembuhkan mukanya yang terkena minyak panas semasa mengoreng keropok lekor..huhuh memang lah besar gelembungnya...saya terfikir juga macam mana nak buat nih? lastly dia minta saya untuk buat corak atas gelembung tuh...huhu saya pun apa lagi buat la sebaik mungkin.

Alhamdulillah selesai kerja, pada mulanya beliau terasa tempat yang di lukis, sejuk tak sampai 5 minit dia terasa tempat gelembung tadi tuh berdenyut. itu tandanya inai sedang melakukan tugas menyedut bisa di dalam gelembung itu..huhu...pedih katanya, tapi beliau tahan juga.

Akhirnya ke esokkan hari nya rasa kebas & pedih di sekitar gelembung itu hilang & gelembung itu kering & mengecut.

lukisan itu masih ada sehingga hari ke 3 ia hilang. luka dimuka pun reda kemerahan.& terus hilang hanya tinggal bekas shj yg makan masa untuk sembuh. Tapi Alhamdulillah  muka kawan saya bertambah serinya :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan