INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Isnin, Mei 23

Henna NC: latest Activities -Face drawing.
Gambar diatas adalah antara aktiviti yg Henna Noor lakukan di uptown shah Alam, pada minggu2 yg lalu,saya melukis di bahagian muka dengan menggunakan Henna/inai.

Hasilnya ..WoooWWW!!!....menarik sekali :)..sebenarnya saja suka2, tapi ada pula yg berminat nak cuba , jadi apasalahnya, huhuhu....janji ia bukan bende yg kekal, .

biasanya customer yg pakai henna di bahagian wajah nih, coraknya hanya  kekal dalam 2-3hari shj, sbb kawasan tuh kan kadang2 berminyak & berpeluh... di lap & di cuci,...jadi kesan nya tak lama..

harga nya dari Rm 5-Rm10, berdasarkan pada corak yg diminta.:)

coming up next:- try guna eye liner @ body art make up:)...


 kami adalah pelukis, di uptown Shah Alam, jom jumpa kami & cuba la design-design baru kami :)Jadi  pada sesiapa yang nak try Face Henna Noor Collectionz nih, jom lah ke uptown.::) Insya Allah, kita sama2 memeriahkan & mengembangkan hasil seni ini:)...

TQ:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan