INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Rabu, Julai 13

INAI TANGAN RAYA , ORANG SHAH ALAM, KL, PERAK, DAN LAIN2

SELAMAT HARI RAYA 
MAAF ZAHIR & BATIN.

Maaf sangat sbb lama sangat tak update.

bukan apa. waktu Ramadhan Norish sibuk mempromosi Booth Di Uptown Shah Alam. Kedai saya yg sebelum ni kan di bahagian belakang tapi Alhamdulillah puasa kali ni dapat bahagian depan pentas lagi. Syukur pada yang Esa sbb senang orang nak nampak. :)

selepas Puasa bermula lah saya berniaga di kedai saya di bahagian belakang tuh bermula dari 13 july 2016, dan seperti biasa.

just nak share ramai yang datang beraya di Uptown malam raya tu, ada dari KL, Perak, Banting, Klang dan seluruh lembah kelang ada dtg berinai dengan Norish malam raya,.Amazing!!!.. yang dari pakistan betul pon ada siap teleon minta alamat nak ke tempat Norish. :) Syukur sgt.

ok lah skang kita kongsi sikit gambar pada hari kejadian dan beberapa keping gambar design baru:)follow saya di instagram 
@norishhenna follow saya di instagram @norishhenna untuk design2 terkini dan latest :) 

juga boleh follow saya di FaceBook- Norish Keberg. :)

 untuk anda dapatkan Inai celup dan inai lukis yang saya gunakan ini anda boleh terus hubungi Norish Di talian:- 0173276405 
Tiada ulasan:

Catat Ulasan