INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Sabtu, April 16

INAI LUKIS PENGANTIN SHAH ALAM, SELANGOR

salam semua, huhuh....hampir sebulan saya tak update story perkembangan tentang hasil kerja inai saya :). sebenarnya kalau u all nak melihat hasil seni saya dengan lebih banyak dan lebih update , saya sering meng - upload gambar terkini di instagram saya dan juga Facebook saya :). senang sebab orang sekarang malas nak baca pepanjang . just nak tengok gambar then terus whatapp je ..hihihih.... betul tak ?

Akan tetapi Blog saya nih saya sangat sayang dan suka sbb saya boleh buat macam2 report dalam ni. untuk dikongsikan pada para pembaca di luar sana, dengan lebih mendalam dan detail lagi. :)

ok jom kita lihat semula apa yang saya tertinggal .......

ok ;-
STUDIO HENNA PERTAMA MALAYSIA.

Alhamdulillah , syukur, dan saya sentiasa berdoa agar lebih ramai lagi yang sudi datang menerima service dari kami , setakat ni pelanggan saya sangat berpuas hati. Nak tengok gambar ?


saya siap ada sediakan tempat utk customer berphoto untuk kenangan. :)

ok sampai sini saja nnti saya sambung lagi :) 

bye good night :)

follow saya di instagram @norishhenna untuk design2 terkini dan latest :) 

juga boleh follow saya di FaceBook- Norish Keberg. :)

 untuk anda dapatkan Inai celup dan inai lukis yang saya gunakan ini anda boleh terus hubungi Norish Di talian:- 0173276405 
Tiada ulasan:

Catat Ulasan