INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Khamis, April 3

Kelas Melukis Henna

Salam hai semua, Kelas Henna,.... ramai yang tanya kan tentang kelas melukis henna, ok saya memang ada membuat kelas melukis henna tapi tak rancak la sebab jadual yang pack. Tapi masih buat jika ada permintaan.

So far Alhamdulilah yang mana dah habis belajar , mereka dah ada customer sendiri atau pulangan mereka sangat lumayan, yang penting belajar melukis inai ni , anda lebih tau teknik dan kesabaran yang perlu dilalui,

In Shaa Allah saya akan bantu anda dari segi cara dan teknik melukis, dan mana tau kot2 ada di antara anda semua yang boleh melukis dengan laju dan kemas. :)


jika anda berminat untuk mengikuti kelas melukis Henna, boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan. tq. :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan