INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Rabu, September 19

Henna/Inai : Inai Pengantin last minute

Salam semua , hah sementara Norish tak de job nak inaikan pengantin hari ni, sempat lah juga Norish nak berceloteh..hihihi... ok lah. kali nih ceritanya customer nih last minute booking, nasibnya baik sbb masih ada ruang nak inaikannya.. Alhamdulillah senang berurusan dengannya, semuanya berjalan lancar, walaupon last minute.

ok cerita punye cerita normaly kalau yang macam nih they all tak cerewet nak pilih which design yang Norish bawa, tapi bagi beliau, inginkan corak yang tidak terlalu crowded, dan nampak kemas di tangan.   huhuhuhu... sbb dia nakkan sesuatu yang lain sikit. dia nakkan 2 tone.

ok Finaly Norish came out dengan idea nih, Alhamdulillah beliau sangat teruja,
Tiada ulasan:

Catat Ulasan