INAI PENGANTIN

SELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ SPA PENGANTIN YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI SHAH ALAM SEKSYEN 18.

JOM JOM HARGA MENARIK BAGI SPA PENGANTIN. BAGI YANG SUKA KE SPA JUGA BOLEH KUNJUNGI KAMI.

TIDAK KETINGGALAN, BAGI MEREKA YANG INGIN SAAT BERINAI MEREKA DI MEMORIKAN SEBAGAI GAMBAR KENANGAN, JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI. HANYA RM 100 BAGI SESI FOTO.


Jom Jumpa saya di..Uptown Shah Alam Seksyen 24
lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

dan jangan lupa kami juga telah beroperasi di waktu siang hari.
kami akan berada di studio henna Noor Collectionz, di Alam Avenue, Shah Alam.

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

siapa Dgn Saya?

Ahad, Mei 6

Inai pengantin

As salam hai semua, wah wah lama sungguh rasanya Norish tak update blog nih kan ....huhuhu... bukan saya tak nak upload tapi masa saya sangat2 terhad, Insya Allah saya cuba sedaya upaya untuk buat new entries..

ok kali ni Norish betul 2 sangat sibuk dengan pengantin, & ramai juga sejak kebelakangan nih yang buat booking last minute... huhuuhuu... bagi mereka yang last minute tuh kalau Norish boleh masukkan Norish masukkan. ok :).

gambar 2 dibawah adalah beberapa aktiviti Norish, ada lagi, tapi Insya Allah slowly Norish masukkan.


yang gambar di atas nih , gambar bersama dengan orang dari Sri Langka, dia kata nak buat inai yang simple jer di tangan, buat syarat dia nak pulang ke Sri Langka utk majlis di sana. Saya sangat berterima kasih pada kawan saya Rita, dia yang kenalkan.gambar yang di atas ni pula salah seorang pengantin yang telah datang buat appointment di kedai saya di Uptown Shah Alam sek24. dia hanya buat corak shj tanpa full cap kerana katanya ada majlis pasang inai bersama familiy, jadi mereka nak pasang sendiri.

gambar di atas nih pula gambar saya bersama dengan Penyanyi kumpulan Nasyid Solehah suatu masa dulu..ada yang ingat lagi tak? yang menyanyi bersama2 dengan Bienda tu... ha  ni lah orangnya , namanya Farahwahida. seronok bertemu dengannya kerana beliau sangat ramah & cantik orangnya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan