INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Ahad, Mei 6

Inai pengantin

As salam hai semua, wah wah lama sungguh rasanya Norish tak update blog nih kan ....huhuhu... bukan saya tak nak upload tapi masa saya sangat2 terhad, Insya Allah saya cuba sedaya upaya untuk buat new entries..

ok kali ni Norish betul 2 sangat sibuk dengan pengantin, & ramai juga sejak kebelakangan nih yang buat booking last minute... huhuuhuu... bagi mereka yang last minute tuh kalau Norish boleh masukkan Norish masukkan. ok :).

gambar 2 dibawah adalah beberapa aktiviti Norish, ada lagi, tapi Insya Allah slowly Norish masukkan.


yang gambar di atas nih , gambar bersama dengan orang dari Sri Langka, dia kata nak buat inai yang simple jer di tangan, buat syarat dia nak pulang ke Sri Langka utk majlis di sana. Saya sangat berterima kasih pada kawan saya Rita, dia yang kenalkan.gambar yang di atas ni pula salah seorang pengantin yang telah datang buat appointment di kedai saya di Uptown Shah Alam sek24. dia hanya buat corak shj tanpa full cap kerana katanya ada majlis pasang inai bersama familiy, jadi mereka nak pasang sendiri.

gambar di atas nih pula gambar saya bersama dengan Penyanyi kumpulan Nasyid Solehah suatu masa dulu..ada yang ingat lagi tak? yang menyanyi bersama2 dengan Bienda tu... ha  ni lah orangnya , namanya Farahwahida. seronok bertemu dengannya kerana beliau sangat ramah & cantik orangnya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan