INAI PENGANTINSELAIN DARI INAI PENGANTIN, JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEMANJAKAN DIRI ANDA DENGAN PAKEJ-PAKEJ SPA, YANG TELAH TERSEDIA

PAKEJ SPA YANG MENARIK DAN BERBALOI, KAMI BERLOKASI DI

B-9-2, ALAM AVENUE, JALAN SERAI WANGI G16/G, SEKSYEN 16 SHAH ALAM.
( dekat dgn puspakom shah alam.),

BAGI YANG NAK MENGHILANGKAN STRESS JUGA AMAT DI ALUK-ALUKAN. IA BUKAN KURSUS BAGI PENGANTIN SAHAJA MALAHAN BAGI YANG NAK BERTUNANG ATAU YANG MEMANG SUKA MEMBELAI DIRI.


Uptown Shah Alam Seksyen 24 merupakan satu2 nya kedai inai tunggal yang menyediakan service inai pengantin dan menjual pelbagai jenis inai.

lokasi saya berdekatan dengan pintu kecil belakang uptown, dekat sangat dengan kedai makan..

Se eloknya hubungi saya dulu untuk appointment.k.

ok..terima kasih.

Selasa, Mac 13

henna/inai: Event berinai di Universiti Malaya (UM)

Hai semua kali nih Norish upload gambar-gambar masa Norish buat event di Universiti Malaya minggu lepas.

Suasana pada malam tuh kurang baik, sebab hujan sangat lebat & lambat reda, start hujan dari jam 730 mlm hingga la jam 11mlm baru reda sikit, itu pon masih renyai-renyai.huhuu nasib la tempat yang Norish dapat tuh, betul-betul depan pentas, senang orang nak nampak :)

Alhamdulillah dalam hujan -hujan pon ada gak student nak berinai. :)..huhuu..seronok gak buat dalam hujan...masa  nih ada magic show dan tetamu istimewa Raja YOYO Malaysia -mohd shakeel...huhu... tapi malang skali Norish tak sempat nak bergambar dengan dia :(,  waktu tuh Norish sangat sibuk melukis tangan student di meja Henna .

ok sila la jamu mata  ya:)

cayalah adik nih sampai basah baju nak dtg sini :)

inai atas meja tuh Norish jual :)

sempat ambil dari jauh jer :( tak sempat nak bergambar in person .muka letih selepas selesai event di UM, tadi layan mamak jap :). release penat :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan